DGM Finlandin yleiset sopimusehdot verkkokaupalle

  1. Asiakas

Verkkokaupan asiakkaina voivat olla kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan DGM Finlandin ja asiakkaiden (jäljempänä ”Asiakas”) välisessä kauppasuhteessa, johon soveltuu myös Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta.

DGM Finlandilla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.

  1. Asiakkuus ja tietosuoja

Ennen tilauksen vahvistamista asiakkailta vaaditaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakkaiden tiedot tallennetaan DGM Finlandin asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. DGM Finlandilla ja sen omistavalla Suomen Turvaprojektit Oy:llä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

 Asiakas voi tarkistaa itseään koskevat tiedot asiakastilinsä kautta ja halutessaan kieltää tietojensa käytön sekä käsittelyn markkinointitarkoituksiin.

  1. Tuotevalikoima

Saatavuustiedot perustuvat varastotilanteeseen. DGM Finland tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä eikä DGM Finland takaa sellaisten tilattujen tuotteiden toimitusta, jotka eivät ole heti lähetettävissä.

DGM Finland ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on DGM Finlandin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. DGM Finland ilmoittaa asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

  1. Toimittaminen

Tuotteet voidaan tilata joko postitse tai Matkahuollolla tai ne voidaan noutaa DGM Finlandin toimitiloista.  Toimitiloista tapahtuvista noudoista tulee aina sopia etukäteen. Noutovalmiita tilauksia varataan asiakkaalle seitsemän päivää, ellei muuta ilmoiteta.

Lähtökohtaisesti yksittäisen tilauksen tuotteet toimitetaan yhdellä kerralla. Tarvittaessa useita tuotteita sisältävät tilaukset lähetetään useammassa paketissa, jolloin on mahdollista, että kaikki tuotteet eivät saavu perille yhtä aikaa.

Mikäli kaikki tilauksen tuotteista eivät ole heti toimitettavissa, asiakas voi pyytää jakamaan tilauksen, jolloin puuttuvat tuotteet siirtyvät uuteen tilaukseen. Tilauksen jakamisen seurauksena syntyvän uuden tilauksen toimitus on lisämaksullinen. DGM Finland varaa kuitenkin oikeuden jakaa tilauksia yksipuolisesti, jolloin uuden tilauksen lähetys on maksuton.

  1. Hinnoittelu ja maksutavat

Esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, eivätkä toimituskuluja, ellei toisin ole mainittu. DGM Finland pidättää oikeuden perua tilauksen, jos tuote on myyty virheellisellä hinnalla hinnoitteluvirheen, järjestelmähäiriön tai muun vastaavan virhetilanteen vuoksi.

Hinnat tarkistetaan käsittelyhetkellä. Hinnan laskiessa hinnat korjataan asiakkaan avoimeen tilaukseen. Hinnan noustessa ennen tilauksen käsittelyä, myydään tuote tilauksentekohetken hinnalla.

  1. Palauttaminen

DGM Finland soveltaa kuluttaja-asiakkaisiin 14 päivän palautusoikeutta.  Asiakas voi palauttaa tuotteen postitse tai Matkahuollolla tai erikseen niin sovittaessa tuoda tuotteet DGM Finlandin toimipisteeseen. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

Asiakas vastaa arvon alentumisesta, jos tuote on otettu käyttöön.

DGM Finland palauttaa palautettuja tuotteita koskien saadut suoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun palautetut tuotteet on saatu takaisin tai kunnes asiakas on todistettavasti lähettänyt tuotteet takaisin. Rahan palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jolla asiakas on maksanut tilauksen, ellei palautuksen yhteydessä nimenomaisesti ole suostuttu muuhun. 

  1. Erimielisyyksien ratkaiseminen

Osapuolet pyrkivät neuvottelemaan erimielisyyksistä, mutta mikäli osapuolten välillä ei synny sopua, on kuluttaja-asiakkaalla oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajaneuvonnan tietoon tai riita-asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen DGM Finlandia vastaan joko Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa tai vakituisen asuinpaikkansa käräjäoikeudessa.

go top